INTRODUCTIE

Omwille van socio-economische redenen wordt elk bedrijf vroeg of laat wel eens geconfronteerd met een verhuisproject: een integratie van twee afdelingen, een interne verhuis van verschillende diensten, een verhuis naar een nieuwe locatie …

Een verhuisproject is zeer tijdrovend en belastend voor een organisatie. Daarbij komt dat verhuizen voor de meeste bedrijven geen eigen activiteit is en dat de dagdagelijkse werking geen enkel productiviteitsverlies mag lijden. D&C services biedt hier het gepaste antwoord.

D&C services is een dienstverlenende onderneming gespecialiseerd in verhuismanagement en inrichtingsmanagement. Van inventarisatie van behoeften tot coördinatie van alle inrichtingswerken verzorgt D&C services de nodige activiteiten. D&C services staat de klant tot dienst op basis van praktijkgerichte kennis.

Het eigen team is dusdanig samengesteld uit leden die elk in hun vakgebied kunnen terugblikken op een jarenlange opgedane ervaring. Haar uitgebreide kennis en praktijkervaring maken D&C services tot uw ideale partner bij al uw verhuis- en inrichtingsprojecten.

Sinds kort maakt D&C services ook deel uit van het Nnof-netwerk, dat een reeks duurzame diensten aanbiedt om zoveel mogelijk kantoormeubilair te hergebruiken. Neem een kijkje op www.nnof.be

 

"... find your way in relocation..."